Wie zijn wij?

Onze missie: Connecting work happiness to a smart sustainable world. 

Koster en Van Kooten is gespecialiseerd in de werving en selectie van technische professionals voor de Smart Industry, ook wel bekend als de industry 4.0. Niet voor niets zijn wij ambassadeur van de Smart Industry. 

Het kwalitatief samenbrengen van de professional met een passende vacature en hiermee een ideale match creëren geeft ons voldoening. Met onze dienstverlening willen we een positieve bijdrage leveren aan een betere toekomst voor de volgende generatie. Wij willen met de inzet van onze expertise, organisaties die zich inzetten voor een duurzame toekomst, ondersteunen. Wij nemen de zoektocht naar de best passende kandidaat om een ‘smart sustainable world’ te creëren graag uit handen! 

De twinkeling in de ogen van kandidaten op het moment dat wij ze aan een volgende stap in hun carrière kunnen helpen drijft ons om de perfecte match te creëren. Het werkplezier van de professional is minstens zo belangrijk als de theoretisch beste aansluiting. 

Met onze kennis van de technische markt en bijbehorende ontwikkelmogelijkheden streven we naar een stap voorwaarts in de carrière van de kandidaat. Hiermee wordt versnelling in de carrière gerealiseerd die van waarde is voor de toekomst van kandidaat én werkgever. 

Koster en Van Kooten vervult vacatures op contract-, project- en interimbasis op verschillende niveau's. Wij zijn actief binnen de vakgebieden:

  • Sales & Marketing
  • Engineering & Maintenance
  • HR & Recruitment
  • Finance
  • Management

Smart Industry

Koster en Van Kooten is Smart Industry Ambassadeur en aangesloten bij het platform Smart Industry Nederland. Dit platform is opgezet door Ministerie van Economische Zaken, werkgeversorganisaties en ruim 170 bedrijven in Nederland. Het doel is om de digitalisering bij organisaties te versnellen. Hierdoor kunnen zij innovatiever en duurzamer produceren en de time to market verkleinen. Het ultieme doel is om van Nederland de Europese leider te maken op gebied van digitaal verbonden productienetwerken.


Holland Instrumentation

Koster en Van Kooten is lid van HI (Holland Instrumentation). Dit is hét hightech platform van West-Nederland. HI versterkt dit netwerk regionaal en sector-overstijgend samen met ondernemers, onderzoekers, onderwijs en overheden. Ook maakt HI het hightech netwerk in West-Nederland beter zichtbaar als partner voor samenwerking en investeringen.

Kun je de vacature die je zoekt niet vinden?

Meld je aan voor een JobAlert en krijg per e-mail bericht zodra de vacature beschikbaar komt!